dimecres, 7 de desembre del 2011

Llibre "Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Guia d'excursionisme"

Al Centre d'Estudis de la Vall ens plau presentar-vos el llibre "Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Guia d'excursionisme" de Rut Domènech, Lluís Saladié, Joaquim Roset, Marc Castellnou, Ricard Baqués i Meritxell Omella.
El llibre es va presentar le passat 26 de novembre de 2011, a Vandellòs a carrec de Joan Barril (periodista), i al Casal Cultural de Tivissa a càrrec d'Armand Ballart (escalador).
Aquest projecte va començar fa més de dos anys amb la iniciativa del Centre d'estudis de la Vall, gràcies a la il·lusió i empenta de persones molt vinculades al nostre territori i amb el suport del Programa Tu Ajudes de Catalunya Caixa i Editorial Piolet. Desitgem que sigui una bona eina per a qui vulgui conèixer les nostres muntanyes i els seus recursos naturals, culturals, històrics i paisatgístics. 

Per compra del llibre on-line
http://www.editorialpiolet.com/Muntanyes_de_Tivissa/PL/IDPRODUCTO--1881--LANG--0.html

Videos de la presentació

1 comentari:

  1. Benvolguts Srs.
    He adquirit lo llibre "Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Guia d'excursionisme" de Rut Domènech, Lluís Saladié, Joaquim Roset, Marc Castellnou, Ricard Baqués i Meritxell Omella, que el seu Centre d'estudis ha tingut la pensada d'impulsar. La seva publicació és una fita històrica. D'ençà del 1931 amb la guia "Del Camp de Tarragona a l'Ebre" de Josep Iglésies i Joaquim Santasugsana, que van entendre aquest territori com una unitat orogràfica singular, no s'havia fet cap incursió bilbiogràfica que aportés una nova visió de conjunt. Celebro que aquesta aportació vagi aparellada de colaboracions que trenquen les barreres administratives comarcals, les quals han d'anar per sota de la pròpia raó de ser d'aquesta muntanya. Felicitar als autors per la dedicació, poques vegades podem comptar amb gent del propi territori, perquè l'expliqui com el veu i com el sent. Dir que és una guia molt innovadora la presentació dels itineraris, que s'adapta a la manera de fer de la gent voltem les muntanyes que circumden el Camp de Tarragona. I estic segur que ajudarà al coneixement, la preservació i dinamització d'aquest entorn encara tan desconegut i proper. Molt bona feina! Jordi Cáceres-Silva

    ResponElimina